Performance & Care – Prestaties verhogen door zorg voor elkaar

Tijdens de pandemie leerden organisatie in hoog tempo hoe ze voor medewerkers konden zorgen. Thuis werken, veel investeringen in welzijn en gezondheid, leiderschap dat zich meer richt op hoe het met medewerkers gaat. Inmiddels lijken die lessen alweer naar de achtergrond gedrongen, want stress en burn-out blijven massaal voorkomen. De ongemakkelijke waarheid is dat mentale gezondheid in organisaties achteruit holt en duurzame inzetbaarheid niet meer dan een mooi ideaal lijkt te blijven.

In dit webinar over Performance & Care laten we zien hoe je zorg voor welzijn en gezondheid in balans kunt brengen zodat je én meer welzijn krijgt én betere prestaties. We nemen je tijdens dit webinar mee langs de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de rol van managers in het in balans brengen van zorg en prestaties.

 • Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat psychologische veiligheid een belangrijke rol speelt in het tegengaan van stress en burn-out.
 • Managers onderschatten vaak welke rol ze spelen in de gezondheid en het welzijn van de mensen van wie ze hoge prestaties vragen
  • Doordat ze vaak zelf minder stress ervaren dan anderen
  • Doordat ze geen goed beeld hebben van wat ze kunnen doen en hoe ze hun eigen kracht op anderen kunnen overbrengen.
 • Hoe leiders en medewerkers samen goede gewoontes kunnen bouwen rondom ‘performance & care’ in een gezonde organisatiecultuur.

We geven informatie en praktijkvoorbeelden. En er is ruim de tijd voor vragen.

Gun jezelf (en je team) om hierbij stil te staan en je te laten inspireren over deze essentiële performance & care balans.

Schrijf je in!

Het webinar wordt verzorgd door Wibo Koole en Monique Verhulst, directeur resp. facilitator bij Awaris Nederland.

Neem deel aan dit webinar en geef je op via onderstaand formulier. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van ons een Zoomlink.

Aanmelding

Dinsdag 17 oktober 2023
13:00-14:00 uur
| via Zoom

Aanmelding voor dit online event is gratis

  Over de sprekers

  Wibo Koole

  Managing director Awaris Nederland

  Wibo Koole is managing director en oprichter van Awaris Nederland. Hij is organisatieadviseur, executive coach en meditatieleraar. Hij is de Nederlandse grondlegger van stressmanagement en leiderschap op basis van mindfulness. In het seminar zullen hij en zijn collega Monique Verhulst hun jarenlange ervaring met het bouwen van vitale organisaties op basis van neurowetenschap en mindfulness delen. 

  Monique Verhulst

  Facilitator Awaris Nederland

  Monique Verhulst is facilitator bij Awaris Nederland. Na de studies Internationaal Management en Communicatiewetenschappen, is zij zestien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven, tevens in leidinggevende posities. Na diverse nascholingen op het gebied van Mindful Werken, Communiceren, Leidinggeven en de postuniversitaire opleiding tot Mindfulness trainer in Organisaties, brengt zij al meer dan 10 jaar mindfulness-based programmas in organisaties.

  Beperkt aantal plaatsen. Reserveer de jouwe nu!