Mindfulness Retraite

Tijd apart voor meer mindfulness en veerkracht, ruimte en reflectie

Hier vinden niet alleen managers nieuwe energie

Awaris mindfulnessretraites bieden bij uitstek de mogelijkheid om te pauzeren, te reflecteren en je koers bij te stellen. Onze mentale capaciteit is niet onuitputtelijk en in het werk gaan we regelmatig tot op de grens, of er net overheen. Om kracht en helderheid te herwinnen, bieden we retraites aan voor leiders, teams en individuele medewerkers. Gun jezelf de tijd om je te richten op je welzijn en nieuwe wegen in te slaan.

Wil je reflecteren, ont-stressen en je koers herijken? Dan is het tijd voor een mindfulnessretraite!

“Een mindfulnessretraite is tijd voor oefening en contemplatie. Een mogelijkheid om stilte te ervaren en een gevoel van diepgang te ervaren. Retraitetijd is naar zijn aard een tijd van contrasten – het geeft perspectief op wat we doen en wie we zijn.”

Chris Tamdjidi – Co-managing director en grondlegger, Awaris
Quiet motorway passing over a river delta

Weekendretraites

Stilte, ontspanning en reflectie

De recente crises hebben ons allemaal geraakt: de pandemie, de oorlog in Oekraïne, economische onzekerheid. De druk die dat op ieder individu legt is immens. Onze weekendretraites bieden de ruimte voor een reset. De mogelijkheid tot verdergaande inzichten en nieuwe perspectieven. Een weekendretraite is voor iedereen die samen de stilte wil opzoeken. De dagen hebben een heldere structuur, gericht op kalmte en ontspanning. En regelmatig leidt dat tot diepergaande veranderingen in de manier waarop mensen zichzelf zien en hun leven vormgeven.

We kijken ernaar uit om je op onze weekendretraites te ontmoeten!

Intensieve retraite

Mindfulnessretraite als bron van kracht

In de moderne wereld van complexiteit en toenemende versnelling, is het kalmeren en focussen van onze geest belangrijker dan ooit tevoren. Ons welzijn hangt ervan af.

In deze intensieve mindfulnessretraite volgen de deelnemers meditaties, lezingen, groepsgesprekken, lichte fysieke oefeningen, natuurwandelingen, en periodes van stilte en reflectie. De vijfdaagse retraite is ook een gelegenheid tot verbinding met anderen. Input en stimulansen helpen om onze plek in het ‘nieuwe normaal’ te vinden.

We verwelkomen je graag op onze intensieve retraites!

Female director in a meeting
Sunlight shines through branches

Female Leadership Retreat

Meditationspraxis für weibliche Führungskräfte

Wir glauben, dass jede Frau tiefe Weisheit in sich trägt, die sichtbar werden möchte. Führungskraft zu sein, bedeutet nicht nur, um Anerkennung zu kämpfen, sondern diese Weisheit zu nutzen. Durch das Female Leadership Retreat erhalten Sie Impulse, führen tiefe Gespräche mit anderen Frauen und genießen den Raum zum Nachdenken. Meditation bildet eine Kernpraxis dieser Tage. Lassen Sie Ihre Weisheit sichtbar werden!

Wir freuen uns Sie im kommenden Jahr wieder zu unseren Intensivretreats begrüßen zu dürfen!

Aan de kalme geest, geeft het hele universum zich over.

Lao-Tzu, Chinees filosoof, 6e eeuw voor Christus.

Vom Achtsamkeitstraining zur gelebten Praxis
mit der awaris-App

Die awaris-App perfektioniert das Blended Learning und unterstützt die awaris-Achtsamkeitstraings – für Ihre tägliche kleine Auszeit und nachhaltige Erfolge im Alltag.

awaris app

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.