Programma’s

Meer mindfulness, veerkracht en effectieve teamsamenwerking
– met onze modulaire trainingsprogramma’s

De wereld verandert in hoog tempo. En de belangrijkste vaardigheid van de 21e eeuw zal zijn om daarvoor nieuwe mindsets en effectief gedrag te ontwikkelen. Elke transformatie begint daar.

Als teams hetzelfde blijven denken, zullen ze niet verder komen dan de bestaande resultaten. Onze trainingen voor organisaties geven leiders en hun teams nieuwe perspectieven en leren ze innovatief te denken. Terwijl ze intussen heel plezierig zijn om aan deel te nemen.

Oplossingen op maat maken een groot verschil

Samen met onze partners hebben we trainingsprogramma’s ontwikkeld die op maat gesneden zijn voor de verschillende behoeftes van managers, teams en organisaties. Van face-to-face tot blended learning.

Onze programma’s zijn impactgericht, wetenschappelijk onderbouwd en gegrond op systeemdenken. Zo helpen wij jouw teams en leiders mindfulness, zorg voor welzijn en gezondheid, en collectieve intelligentie in te bouwen in hun werk.

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.