Teamsamenwerking

Teamsamenwerking onder de knie krijgen – met onze training

Werken is tegenwoordig voor 99% samenwerken. Maar goede teamsamenwerking vereist mentale aanwezigheid, pro-sociaal gedrag, empathie, en emotionele veerkracht en wendbaarheid.

We bereiken meer als we harmonieus samenwerken. Collectieve intelligentie. Teamwerk. Medewerkers de ruimte geven. Organisaties als systeem. Dat zijn de pijlers van onze trainingsprogramma’s die jouw organisatie helpen de gestelde doelen te bereiken. Op een veel effectievere manier dan via onderlinge interne concurrentie.

Onze training voor teamsamenwerking geeft daarvoor kaders. Creëert een gezonde ambitie. Op een basis van welzijn, psychologische veiligheid en openheid. Anders nemen stress, tunnelvisie en angst de plaats in van effectief teamwerk. We gebruiken bewezen vormen van mindfulness-based teamsamenwerking als fundament voor onze trainingen.

Teamtraining geeft teamsamenwerking een boost

Constructieve teamsamenwerking hangt af van de vraag of medewerkers in staat zijn hun stressniveau, gedrag en onderlinge openheid te reguleren. Als we in staat zijn om onze innerlijke speelruimte te vergroten, versterkt dat samenwerking in teams. Onze teamtrainingen hebben tot doel dat vermogen stevig te verankeren in teams.

De trainingen voor teamsamenwerking van Awaris identificeren de kerngewoontes van de medewerkers. Ze bevorderen gedeelde aanwezigheid, teamsynchronisatie, en verbinding. Ze zorgen voor focus in de groep, emotioneel bewustzijn, psychologische veiligheid, en gedeeld leren en groeien.

Wij weten hoe je deze vaardigheden kunt omzetten in succesfactoren voor organisaties. Daarom bieden we op maat gesneden programma’s voor afzonderlijke teams en grotere groepen.

Ons uitgebreid aanbod omvat:

  • Modulaire en schaalbare trainingen voor teamsamenwerking
  • Kernzichten uit neurowetenschap, energiemanagement, en sociale wetenschap. Met onderwerpen als: communicatie, resonantie, leren, en collectieve intelligentie.
  • Teams in staat stellen nieuwe gewoontes aan te leren
  • Pre- en post-assessments voor teams
  • Inzicht welke vaardigheden en gewoontes de grootste impact hebben op innovatie, prestatie en bevlogenheid
  • Door de Awaris-app ondersteunde bouw van gezonde teamgewoontes
  • Een sociaal leerplatform voor teamuitwisseling

Betere teamsamenwerking zorgt voor succes

0 %

van de teams waarmee Awaris werkte, voerde nieuwe, betere gewoontes in. Op tenminste 5 van 6 domeinen van goed teamwerk

0 %

van de teamleden voelde zich meer betrokken bij het team

0 %

voelde dat het team positiever was geworden

0 %

voelde meer vertrouwen zich in het team te laten horen

*Evaluatie van dat in 2022 van 14 bedrijven en meer dan 600 deelnemers. Alle assessments zijn statistisch significant. Pre- en post-assessments uitgevoerd op individueel niveau met behulp van gevalideerde meetschalen.

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.