Over Awaris

Meer mindfulness. Meer veerkracht. Beter presteren.

Al sinds 2009 been wij een heldere missie: het versterken van de mentale, emotionele en collaboratieve vermogens van mensen in organisaties. Onze visie om organisaties tot plaatsen voor menselijke groei te maken is wat ons elke dag drijft.

Wij verankeren mindfulness in de werkomgeving. Een organisatiecultuur gebouwd op een fundament van mindfulness zal zich karakteriseren door duurzaam presteren, samenwerking die waarde toevoegt en grote veerkracht van de medewerkers. Wij begeleiden je daarbij. Met onze internationaal georiënteerde en hooggekwalificeerde trainers en staf.

Steeds in ontwikkeling

70 trainers in 35 landen. Dat staat voor onze culturele diversiteit en veelomvattende kennis. Ons wereldwijde trainersteam wordt geleid vanuit Keulen in Duitsland. We verkennen intensief hoe je een op mindfulness gebaseerde cultuur echt waarmaakt. En proberen de opgedane inzichten ook voor onszelf te benutten. Door voortdurende reflectie. Elke dag leren we. Onze expertise is diep geworteld in ‘mindfulness’, ‘wetenschap’, en de ‘systeembenadering’ van organisaties.

Met onderzoek als fundament. Alles wat we aanbieden, onderzoeken we.

We maken succes meetbaar. Voor jouw organisatie.

Wat ons “ons” maakt

Unsere Angebot für Trainer:innen

Sie möchten Teil unserer Trainercommunity werden? Sie bringen im Bereich Achtsamkeit und als Trainer:in für Unternehmen viel Erfahrung mit? Dann sollten Sie sich jetzt bei Awaris bewerben.

Dit kan u ook interesseren

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.