Case studies

Succesvolle transformaties door mindfulness
Vier voorbeelden

Mindfulness met Awaris: meer dan 200 organisaties begeleid

Steeds meer organisaties bouwen mindfulness in in hun organisatiecultuur en leiderschap. Wij hebben wereldwijd al met meer dan 200 klanten gewerkt en voeren ongeveer 300 projecten per jaar uit. Onze klanten staan centraal in wat we doen. Wat zij leren en ontwikkelen en hoe zij transformeren, is wat ons drijft.

De meeste interne feedback op het programma heeft betrekking op de positieve impact van de training op samenwerking, atmosfeer, en op het persoonlijk gedrag, bijvoorbeeld zelfreflectie

Claudia Hole,
Future of Work Project Leader, Ikea AG Zwitserland

IKEA Zwitserland: trainer de trainer

In 2018 begon Ikea in Zwitserland mindfulness te integreren in hun trainingsprogramma – eerst als pilot voor managers in de store in Zürich. Dat was zo succesvol dat dit het startschot was voor een hele reeks van initiatieven rondom mindfulness bij IKEA in Zwitserland. Sterker nog: IKEA Zwitserland ontving een prijs voor innovatieve HR-projecten.

HILTI: Organisatiecultuur verrijkt door grotere veerkracht

Hilti wilde dat zijn medewerkers veerkrachtiger zouden zijn onder hoge werklast, druk om te veranderen, en stress in hun werk en privéleven. Wij verzorgden een tweedaags programma voor alle 30.000 teamleden wereldwijd. De focus lag op hoe collectieve intelligentie en een hoog niveau van presteren groter worden als mensen voor zichzelf en anderen gaan zorgen, en gericht zijn op samenwerking in het team.

Fantastisch! Een echt partnerschap. Awaris speelde flexibel in op onze behoefte om de boodschap relevant te maken voor 30.000 mensen wereldwijd. We werkten samen aan een succesvol resultaat – een genoegen.

Eivind Slaaen,
Head of People and Culture Development, Hilti

De onderwerpen empathie, kalmte en evenwicht, focus en aanwezigheid waren heel belangrijk. Het resultaat waren een toename van het vermogen tot zelfreflectie en een grotere veerkracht.

Petra Martin,
Head of Competence Centre Leadership, Robert Bosch GmbH, Duitsland

BOSCH: Achtsamkeit im Leadership Campus

Awaris hielp de Bosch Automotive Electronics Division mindfulness te integreren in zijn leiderschapsontwikkeling, over een periode van zes jaar. Het ging hierbij om zaken als emoties en bewustzijn, coaching en empathie, en wendbaardheid in de volatiele moderne wereld. Meer dan 2000 medewerkers namen deel. Door dit succes ontstond het Campus Unlimited programma, een academie zonder trainers, waarin de deelnemers de lessen uit de Leadership Campus door zelforganisatie in de praktijk toepassen.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Dit kan u ook interesseren

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.