Programma’s voor organisaties

De wereld heeft een meer mindfulle en veerkrachtige cultuur nodig

De meeste grote organisaties hebben over de hele wereld medewerkers. In dat licht is het een grote uitdaging voor organisaties om een nieuwe cultuur te implementeren, een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen, en een gezamenlijk mindset te creëren.

Onze blended learning-programma’s zijn wereldwijd schaalbaar om dat mogelijk te maken. Wij brengen mensen uit grote organisaties bij elkaar. Om te leren, te delen, en samen te groeien. Onze programma’s zorgen voor de gedeelde ruimtes die organisaties nodig hebben om een coherente cultuur te ontwikkelen en mensen te laten groeien.

Of het nu om veerkracht van de hele organisatie gaat, of om het opbouwen van interne mindfulnesscompetenties, Awaris biedt de effectiefste en op maat gesneden oplossingen voor de succesvolle organisatieontwikkeling van jouw bedrijf.

Mindfulness Champions Train the Trainer

Recent onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness de meest effectieve interventie is om stress op het werk te reguleren en de mentale gezondheid van de medewerkers te verbeteren.

Steeds meer bedrijven willen mindfulness op het werk beschikbaar stellen aan hun hele personeel. En veel bedrijven komen dan tot de ontdekking dat onder hun mensen gemotiveerde mindfulnessbeoefenaars zijn, die mindfulnesscoach willen worden.

Resilience Journey

Veerkracht is van fundamentele betekenis voor organisaties. Een beslissende uitdaging voor de organisatie als geheel en niet louter voor individuen of kleine groepen.

Awaris geeft organisatiebrede veerkrachttrainingen. Wij trainen veerkracht aan honderden medewerkers tegelijk. Ons modulaire trainingsprogramma versterkt veerkracht, en geeft zo een boost aan een duurzame en succesvolle bedrijven.

Performance & Care

In onze versnellende, door netwerken verbonden, complexe wereld wordt ‘zelfzorg’ een steeds belangrijker thema, voor leiders én teams. Proactief omgaan met gezondheid en welzijn is de uitdaging, omdat het de basis is voor productief werken, goed samenwerken en beter leren. Compassievol leiderschap is hier de sleutel tot nieuwe kennis en inzichten.

Ons leiderschapsprogramma Performance & Care brengt ‘werk’ en ‘zelfzorg’ in balans. En zorgt zo voor meer welzijn én betere prestaties.

Zitat eines Kunden oder einer Kundin über die hohe Zufriedenheit und von dem eine Case Study existiert

Liane  Stephan,
Co-Geschäftsführerin und Gründerin awaris

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.