Onderzoek en evaluatie

Onderzoek en evaluatie – Nieuwsgierig naar wat werkt

Wij werken evidence-based en zijn sterk geïnteresseerd in onderzoek. Het is onze ambitie om innovatieve surveys te ontwikkelen die relevante inzichten bieden aan organisaties, teams en individuen. Daarom updaten we onze enquêtes regelmatig en passen ze zo nodig aan voor onze klanten. We werken nauw samen met onderzoeksinstellingen en publiceren onze bevindingen in erkende tijdschriften. Ons onderzoeksteam publiceert regelmatig blogs.

Onze impact spreekt voor zich

0 %

toename van veerkracht

0 %

toename van collectieve intelligentie

0 %

van de deelnemers zou onze trainingen aanbevelen aan anderen

0 %

van de managers was in staat om wat ze hebben geleerd actief te integreren in hun dagelijks managementwerk

PLATZHALTER BLOGBEITRÄGE

Onze trainingsprogramma’s betalen zich uit

Onze interventies zijn kosteneffectief*. Ze hebben een grote impact op welzijn en gezondheid. Gemiddeld verbetert het mentale en sociale welzijn met 22% als resultaat van een training met Awaris. Grote verbeteringen in welzijn verhogen de medewerkerstevredenheid. Ook reduceren ze de kosten van verzuim. Vandaar dat de return on investment gemiddeld €1200 is – alle personele en financiële kosten in aanmerking genomen.

*Gebaseerd op de What Works Wellbeing Cost-Effectiveness Calculator voor een training met 25 deelnemers en een trainingsomvang van 12 uur

Onze onderzoeksproducten

Wij ontwikkelen innovatieve surveys die relevante inzichten bieden aan organisaties, teams en individuen.

Pre- en post-training surveys

Het is voor ons vanzelfsprekend trainingen en ontwikkelprogramma’s ook kwantitatief te evalueren. Wij bieden pre- en post-assessments aan die deelnemers anoniem kunnen invullen en die voldoen aan de privacywetgeving. Individuele en groepsrapportages geven deelnemers en bedrijven inzicht in de effectiviteit en impact van de training.

Voorbeelden van survey-thema’s: veerkracht, stress, welzijn, gezondheid en prestaties, aandacht in hoog-risico organisaties, teamgewoontes

Screening

Met hulp van onze screening krijgen individuen en teams inzicht in hun huidige prestaties en hun mogelijkheden. We bieden op dit moment twee vormen van screening. De Resilience Screening evalueert de vaardigheden en het bijbehorende gedrag om bewust veerkracht te versterken. De TeamMind Scan brengt de belangrijkste gewoontes van succesvolle hybride teams in kaart in zes domeinen. Wat volgt uit onze screenings zijn concrete aanbevelingen hoe de uitkomsten voor je medewerkers te optimaliseren.

Evaluatie trainingen

We vragen deelnemers om feedback op onze trainingen. We leggen de tevredenheid van deelnemers met verschillende aspecten van de training vast, evenals de veranderingen die zij bij zichzelf waarnamen tijdens en na de training.

Kosteneffectiviteit

We helpen organisaties bij het meten van de kosteneffectiviteit van een training. Daarvoor gebruiken we een tool van het What Works Wellbeing Initiative.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.

First Beat Lifestyle Review

Wij bieden een kwalitatief zeer hoogwaardige driedaagse hartritme variabiliteitsmeting en -analyse aan (HRV). Die voorziet deelnemers van een inzichtelijk profiel in stress, fitheid, en slaapkwaliteit/herstel. En dat vormt een uitstekende basis om concrete gedragsveranderingen te adresseren. Coaching ondersteunt het verstevigen van nieuwe gewoontes.

Insights MDI®

Insights MDI® is een diagnostische tool voor talentidentificatie en een ontwikkeltool voor individuen en teams. Het rapport geeft inzicht in sterke kanten, voorkeursgedrag, motieven, waarden, en motivationele krachten (drivers). Het laat zien welke communicatiestijlen iemand prefereert, en de omgeving die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Een prima tool om een succesvol coachingstraject te beginnen.

Ontwikkeling vragenlijsten

Op zoek naar een andere vragenlijst of onderzoek? Onze researchafdeling heeft bewezen ervaring in het onderzoeken van mindfulness-based trainingen. Voor op maat gemaakte trainingsprogramma’s ontwikkelen we aangepaste surveys passend bij de vereisten van de klant. We werken nauw samen met een digitale partners om die surveys te automatiseren.

Dit kan u ook interesseren