Voor particulieren

Voor particulieren

Awaris biedt individuen op vele manieren opleidingsmogelijkheden om hun inzicht in mindfulness op de werkplek, zelfregulering, veerkracht of zelfs coaching te verdiepen:

  1. Onze twee unieke en professionele opleidingen TFMO en MbsC, laten toe om gedurende een langere periode intensief bezig te zijn met de thema’s “Mindfulness in Organisaties” en “Mindfulness-based Systemic Coaching”.
  2. Onze connectedMINDS serie, een dagelijkse gratis mindfulness sessie van 30 minuten met neurowetenschappelijke input, oefening en Habitchange input, evenals onze diepgaande retraites, bieden een veld om met verschillende formats in het onderwerp mindfulness in de werkcontext te duiken om op een frisse, versterkte en heldere manier weer deel te nemen aan de complexe dagelijkse werkroutine.

Zitat eines Kunden oder einer Kundin über die hohe Zufriedenheit und von dem eine Case Study existiert

Liane  Stephan,
Co-Geschäftsführerin und Gründerin awaris

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.