Op maat gemaakte programma’s

Wat ons onderscheidt: evidence-based, state of the art, en schaalbare programma’s op maat.

Ontwikkeld voor jouw behoeften en vereisten.

Het is onze inzet om jouw organisatie te ondersteunen bij de uitdagingen waar je voor staat. Onze trainingsformats passen we daarom jouw behoeften. We co-creëren met jou trainingsprogramma’s op maat. Om zo de doelstellingen van jouw organisatie te bereiken.

We bieden allerlei formats aan. Van introductiesessies tot aan meerjarige leer- en ontwikkelprogramma’s voor individuen, teams, leiders, en hele organisaties. Onze werkwijzen zijn heel goed schaalbaar.

Onze op maat gemaakte trainingen verbinden zelfgestuurd leren en groepsgewijze gezamenlijke verkenning en onderzoeken, digitaal of live. Ons digitale leerplatform en app zijn daarbij betrouwbare begeleiders van onze leertrajecten.

PLATZHALTER Maßgeschneidert SLIDER

1. Leren kennen

Neem contact met ons op en we maken een vrijblijvende afspraak. We nemen de tijd om jouw uitdagingen en doelstellingen goed te begrijpen.

We geven je een goed beeld van ons aanbod en laten je case studies zien die vergelijkbaar zijn met jouw situatie. Om duidelijk te maken dat we kunnen leveren wat je nodig hebt.

2. Vereisten analyseren

Geef ons een beeld van je uitdagingen en doelstellingen. Samen verkennen we dan de vereisten, doelgroepen en de beste maatregelen die om jouw organisatie te helpen. Wij werken dan de meest geschikte planning uit voor het uitrollen van onze op maat gemaakte trainingsinterventie. Daarbij kan het zinvol zijn deelnemers uit de beoogde doelgroep hierbij te betrekken.

Ook bekijken we samen welke evaluatie van het programma het beste past. Wij evalueren standaard al onze programma’s, zodat jij altijd weet wat wel en wat niet heeft gewerkt, en hoe het programma verbeterd kan worden.

3. Ons aanbod. Co-creatie

Na deze gesprekken ontvang je van ons een op maat gesneden aanbod. Dat vat jouw uitdagingen en doelstellingen samen, de opbouw van het voorgestelde trainingsprogramma, de evaluatiemethode, de inhoud van het programma, en de ondersteunende digitale leervormen. En vanzelfsprekend een inschatting van de kosten.

Voor een helemaal op maat gemaakt programma van Awaris spreken we een één- of tweedaags co-creatieproces af om het aanbod samen helemaal uit te werken. Na afloop van de trainingen komen we bij elkaar om de resultaten te analyseren. Dat kan leiden tot vervolginterventies, follow-up modules, of opschalen van de trainingen naar de hele organisatie.

Zitat eines Kunden oder einer Kundin über die hohe Zufriedenheit und von dem eine Case Study existiert

Liane  Stephan,
Co-Geschäftsführerin und Gründerin awaris

Headline Customized Sales Erfahrung

Achtsamkeit & Systemintelligenz für Automobil-Entwickler Link auf Case in Blog

Bosch Führungs-Campus Case Link in Blog

Achtsamkeit für Lokführer Link auf Case in Blog

Achtsame Führung für Ikea Link auf Case in Blog

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.