Waarom Awaris?

Evidence-based. Op maat. Kosteneffectief.

Bij ons draait alles om wat onze klanten nodig hebben. Daarvoor bieden wij effectieve oplossingen aan. Ons doel: medewerkers, teams en managers helpen zich voortdurend te ontwikkelen.

De toekomst vereist verandering. Wij denken dat mensen in organisaties – om zich daaraan aan te passen – nieuwe vaardigheden voor nodig hebben. Nieuwe manieren van denken, nieuwe visies. Nieuw gedrag om effectiever samen te werken. Wendbaarheid van denken en doen is belangrijker dan ooit in het hoge tempo van de wereld van vandaag. Met onze programma’s worden deze vaardigheden geslepen. Evidence- en mindfulness-based transformatie, met jouw ondernemingsdoelen voor ogen.

Wat heb je echt nodig?

Jouw behoeftes zijn het startpunt voor een effectief trainingsprogramma: 

  • Heb je een teamdag nodig voor een groep?
  • Wil je de leiderschapscultuur veranderen?
  • Kan een veerkrachtprogramma je medewerkers versterken?
  • Wil je een mindfulness-gebaseerde organisatiecultuur laten ontstaan?

Er zijn vele wegen naar succes. Bij Awaris kun je een van onze bestaande programma’s nemen. Of we ontwikkelen een op maat gesneden en volledig nieuw programma voor je. Ons doel is altijd hetzelfde: een diepgaande verandering tot stand brengen voor jou en je organisatie.

Laat de reis beginnen!

Het beste van twee werelden. Wij bieden een combinatie van zelfgestuurd leren en interactieve webinars. Wil je wereldwijd medewerkers, managers en teams bereiken? Geen probleem. Al onze programma’s zijn schaalbaar. Is het belangrijk bepaalde competenties in de hele organisatie te ontwikkelen? Dan is ons Mindfulness Champions programma wellicht net wat je zoekt: een intensieve training voor al je medewerkers.

Meetbare impact

Waar sta je nu en wat kan er beter? De impactmeting van onze programma’s vinden we enorm belangrijk. Dat is de reden dat we pre-training screening aanbieden, net als pre- en post-assessments voor onze programma’s. We ontwikkelen ook op maat gemaakte surveys voor onze klanten, die anoniem zijn. Alle deelnemers of teams ontvangen een individueel voortgangsrapport na de training.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Dit kan u ook interesseren

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.