Programma’s voor medewerkers

Medewerkers – de energie van je organisatie

Zonder medewerkers geen organisaties. Hun welzijn en gezondheid zouden voor elk bedrijf centraal moeten staan. Maar velen hebben last van informatieoverbelasting, eindeloze hoeveelheden werk en constante stress.

De omschakeling naar vooral digitaal werken heef een negatieve impact gehad op de mentale en fysieke gezondheid van veel medewerkers.

Dat wordt nog eens versterkt door de onzekerheid vanwege de huidige economische crisis, die z’n weerslag vindt in de zorgen in de privésfeer van medewerkers.

Bij Awaris zetten we in onze programma’s de mentale gezondheid van medewerkers centraal. We ondersteunen hun veerkracht, hun emotionele flexibiliteit en hun samenwerkingsvaardigheden. We zijn ervan overtuigd dat mindfulness en evidence-based praktijken hét tegengif zijn tegen de stress van de moderne werkplek. Onze trainingen zijn erop gericht focus op het werk te versterken en plezier in het werk te vergroten.

WorkingMind

In een wereld waarin we door elektronische netwerken verbonden zijn ervaren we vrijwel permanent een enorme werkdruk als gevolg van informatieoverbelasting en de eis om altijd snel te reageren. Dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen, weten we wel. Gezond eten en regelmatig sporten. Maar te weinig realiseren we ons dat een gezonde geest net zoveel training en toewijding nodig heeft.

Awaris’ WorkingMind programma richt zich op het mentale welzijn van medewerkers. Het integreert mindfulness op de werkplek. Want meer mindfulness op het werk leidt tot meer veerkracht en betere samenwerking tussen medewerkers. Het zorgt voor een werkomgeving die kalmer is, met meer tevreden medewerkers.

ConnectedMinds

Goede gewoontes verrijken het leven. Maar het is niet zo eenvoudig om ze te kweken. Of het nu om welzijn, gezondheid of productief werken gaat, woorden moeten nog altijd in daden worden omgezet.

Bij Awaris weten we dat het soms lastig is om vol motivatie aan de bal te blijven. En dat het inspanning vergt om gezondere gewoontes te kweken. ConnectedMinds is een gratis dagelijks meditatieprogramma dat je helpt om positieve gewoontes te verankeren in je leven. Zodat dagelijks mediteren een onmisbaar deel van je routine wordt.

Veerkracht Sprint

De uitdagingen waarvoor we staan, groeien. Op het werk, privé, en in de samenleving. Soms zijn het gegevenheden waar we niet veel aan kunnen doen. En moeten we ermee leren omgaan. Dan hebben we veerkracht nodig en ons vermogen om te herstellen. Om opnieuw op te laden en balans te vinden, om weer te verbinden. Dat is het aangrijpingspunt voor de veerkrachttraining van Awaris.

Zitat eines Kunden oder einer Kundin über die hohe Zufriedenheit und von dem eine Case Study existiert

Liane  Stephan,
Co-Geschäftsführerin und Gründerin awaris

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.