Blended Learning & App

Mensgericht. Op maat. State of the art.
Blended learning en onze app

Wij zijn ervan overtuigd dat je samenhangend en intensief leren het beste samen kunt doen. Dat leert ook onze diepgaande ervaring met mindfulness. Daarom is ons succesvolle leerconcept gebaseerd op de combinatie van online leren in je eigen tempo met live bijeenkomsten.

Digitale ondersteuning

Ons digitale leerplatform en de Awaris app zijn altijd en overal voor je beschikbaar. Wil je meer op mindfulness gebaseerde oefeningen doen of iedere dag micropraktijken op het werk? Of heb je interesse in achtergrondartikelen, video’s, podcasts, of persoonlijke uitwisseling met je leergroep? Onze online platforms geven je hier allemaal toegang toe, en nog meer. Ze maken het jou mogelijk in je eigen tempo vooruitgang te boeken.

Leren van en met anderen. Wij zorgen dat deelnemers elkaar ook live ontmoeten tijdens hun intensieve learning journey. Daarvoor stellen we een groot aantal live webinars en face-to-face workshops beschikbaar. We kennen de kracht van groepsleren.

Van mindfulnesstraining naar dagelijks doen met de app

De Awaris app perfectioneert blended learning

De Awaris app is een integraal onderdeel van je mindfulness learning journey. Hij ondersteunt, verdiept en verankert het werken van jou en je team aan onze programma’s. De app is een prachtig voorbeeld van de mix van klassiek en virtueel leren, blended learning. De voordelen:

  • Alle content beschikbaar op één plek – geen ingewikkeld of onnodig zoeken
  • Alle deelnemers hun hun eigen vooruitgang in het leerproces bijhouden
  • De app is zowel geschikt voor gezamenlijke trainingssessies als voor individuele micropraktijken

De app is vrijwillig, anoniem en voldoet 100% aan alle privacy-eisen

De Awaris-app voldoet aan alle vereisten van privacy, databescherming en veiligheid. Hij verzamelt nooit collectief emailadressen of namen; deelnemers blijven zo anoniem. Ook als we via de app wetenschappelijk onderzoek uitvoeren.

De Awaris-app is bij onze klanten succesvol door alle relevante goedkeuringsprocessen gekomen. Wij begeleiden je bij het goedkeuringsproces en de implementatie van de app. Ons team van specialisten staat tot je beschikking voor op jouw organisatie toegesneden aanpassingen en verdere ontwikkeling van de app, altijd in overeenstemming met de wettelijke databeschermingsregels. Het gebruik van de app is vrijwillig en anoniem. Ook degenen die hem niet willen gebruiken, kunnen volledig van onze trainingen profiteren.

De Awaris-app op maat gemaakt

De mindfulness-app is zo ontworpen dat hij aansluit op jouw behoeften. Hij kan desgewenst worden uitgerold in je eigen corporate branding. Hij bevat functies en content die passen bij jou learning journey. Wij ontwikkelen de app samen met jouw organisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld op maat gesneden surveys ingebouwd worden in de app. Maar ook kunnen we functies toevoegen die we samen met onze klanten ontwikkelen in een echt co-creatieproces.

De mindfulness-app: voor teams en individuen in organisaties

De Awaris-app is beschikbaar op mobiel en als webapplicatie met dezelfde functies. In 16 talen.

Je kunt vanuit de app direct deelnemen aan Zoom-webinars zonder je te hoeven registreren.

Deelnemers kunnen via de app direct 1:1 chatten met hun trainer.

Heb je app-ondersteuning nodig? Dan kun je het ingebouwde helpdesk-ticket gebruiken!

Elke dag meer veerkracht en mindfulness – onze app ondersteunt je daarbij

De Awaris-app geeft direct een flinke impuls aan je mindfulness journey. Maar nieuwe gewoontes en gedrag tot vaste routine maken heeft een langere tijd nodig. Onze app ondersteunt je ook in dat proces.

De app helpt deelnemers om regelmatig mindfulness te oefenen en verdiept de training door korte stukjes theorie. Jij zit aan het stuur van de verandering. En dat maakt persoonlijke groei duurzamer.

Oefeningen en theorie.
Hou je progressie bij

De app sluit naadloos aan bij onze trainingen en kent dezelfde opbouw in hoofdstukken. Zo kun je oefeningen gericht herhalen. Dat is bijvoorbeeld belangrijk bij acute stress, om te voorkomen dat je in de val blijft trappen van gewoontes die je uitputten en je in plaats daarvan je sterke kanten gaat benutten die je veerkracht vergroten. Of je kunt via de app je kennis vergroten, in de wetenschap dat onze app-content op de nieuwste neurowetenschap is gebaseerd.

De app is superhandig om behulpzame gewoontes in mijn dagelijks leven te integreren. Ik kan overal waar ik ben bij de oefeningen als ik ze nodig heb en kan mijn activiteiten bijhouden. Ik hou ook erg van de reflectieoefeningen – power food fort he mind!

HR Manager van een wereldwijd farmaceutisch bedrijf

Meditatietimer en meer
Voordelen van de Awaris-app

Activerende oefeningen

Regelmatig oefenen is de sleutel tot blijvende gewoonteverandering. Onze slimme meditatietimer en ademhalingsgids helpen daarbij. Op die manier kun je lichaam en geest met elkaar in harmonie brengen, waar en wanneer je wilt.

Focus op het werk

De app bevat content en micropraktijken die relevant zijn voor het werk. Je leert dat je niet alleen hoeft te worden gedreven door externe stimulansen, maar dat je meer autonomie kunt veroveren door zelfregulatie. Dat je voorafgaand aan een vergadering focus kunt krijgen en je stress kunt verminderen.

Mindfulness via een app werkt!

0 %

interne privacy-goedkeuringen door organisaties

0 %

van alle trainingsdeelnemers gebruikt de app

0 %

van hen vond dat de app hun training ondersteunde

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Dit kan u ook interesseren

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd in een demo?
Neem contact met ons op!