Onze aanpak

Mindfulness. Transformatie. Groei.
Onze aanpak.

Het moderne werkende leven is complex en uitdagend en de veranderingen gaan snel. Het vraagt toewijding en betrokkenheid van mensen. Bereidheid om te leren. Voortdurend samenwerken. Bij Awaris zijn we er vast van overtuigd dat presteren het beste gaat als medewerkers zich op het werk veilig voelen, gewaardeerd en geaccepteerd.

Daar moet de transformatie van organisaties zich op richten. Zorgen voor medewerkers afzonderlijke en voor teams wordt een tastbaar doel. Waarin persoonlijke groei merkbaar met groei van de organisatie wordt verbonden. Wij gebruiken mindfulness, neurowetenschap en systeem-georiënteerde benaderingen om organisaties te veranderen. Om zo duurzaam presteren, samenwerken en veerkracht stevig in de organisatiecultuur te verankeren.

Wij vergezellen je op het pad van verandering en het uitzetten van de juiste koers. Onze programma’s zijn evidence-based. Awaris werkt op basis van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, en selecteert die inzichten die relevant zijn voor jouw ondernemingsdoelen. Zodat jouw medewerkers en organisatie hun volle potentieel kunnen realiseren.

Ons voordeel

Vind uit waarom Awaris de perfecte oplossing voor jouw organisatie biedt.

Ons onderzoek

Alles dat we doen is gebaseerd op onderzoek dat toegevoegde waarde heeft voor organisaties en hun medewerkers.

Ons blended learning en app

Onze programma’s worden altijd ondersteund door state-of-the-art apps en blended learning via ons leerplatform.

Dit kan u ook interesseren

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.

Ook jij kunt de transformatie beginnen. Dit is wat Awaris voor je kan doen.

Wil jij nieuwe manieren van denken en doen ontwikkelen voor een menselijke en duurzame transformatie? Om presteren én zorgen voor elkaar te verankeren in jullie onderlinge samenwerking? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

In onze relatie met de leiders en teams van jouw organisatie brengen wij betrokkenheid en zorg in.

Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.