Per thema

Meer focus, veerkracht en effectieve samenwerking – met onze trainingen voor organisaties

De wereld verandert in hoog tempo. We kunnen die verandering alleen positief beïnvloeden als we in de 21e eeuw nieuwe mindsets en effectief gedrag ontwikkelen. Onze trainingen voor organisaties zorgen daarvoor.

Elke transformatie begint daar. Want als teams hetzelfde blijven denken, zullen ze niet verder komen dan de bestaande resultaten.

Onze trainingen voor organisaties geven leiders en hun teams nieuwe perspectieven op veerkracht, focus en effectieve teamsamenwerking. Wij leren ze innovatief te denken en intussen zijn onze trainingen plezierig en vrolijk om aan deel te nemen.

Oplossingen op maat maken een groot verschil

Samen met onze partners hebben we trainingsprogramma’s ontwikkeld die op maat gesneden zijn voor de verschillende behoeftes van managers, teams en organisaties. Van face-to-face tot blended learning.

Onze programma’s zijn impactgericht, wetenschappelijk onderbouwd en gegrond op systeemdenken. Zo helpen wij jouw teams en leiders mindfulness, zorg voor welzijn en gezondheid, en collectieve intelligentie in te bouwen in hun werk.

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.