Coaching

Transformeer jezelf en je organisatie – Met onze executive coaching

De wereld van organisaties verandert sneller dan ooit. En het is lastig om helder voor ogen te blijven houden wat essentieel is. De ruimte voor zelfreflectie en ontwikkeling is kleiner geworden nu het werk drukker is. Maar zonder helderheid en focus kunnen organisaties stagneren. Dan helpen onze gestructureerde executive coaching programma’s.

Leiderschapscoaching als ontwikkelingsproces

Met executive coaching creëren we een kader voor leiders om hun eigen ontwikkelpad te kiezen en keuzes te maken wat ze anders willen doen. Dat kan individueel en in teamverband.

Deelnemers worden intensief begeleid door een coach. We gebruiken diverse methoden – met mindfulness als basis – om je te helpen jouw ontwikkeldoelen doelen te halen. Neurowetenschappelijke inzichten, een systeembenadering van organisaties, en mindfulnesscoaching vormen de basis van een nieuwe mindset.

Al onze executive coaching begint met jouw doelstellingen. En wordt op maat gesneden naar individuen en teams, rekening houdend met individuele zorgen en obstakels.

Onze mindfulnesscoaching en veerkrachtprogramma’s helpen managers en medewerkers ook om kracht, kalmte en helderheid te hervinden. We bieden desgewenst ook HRV-metingen (hartritmevariabiliteit) aan waarmee je een concreet meetinstrument in handen krijgt om stress en herstel beter in balans te brengen.

Ook interessant

Altijd up-to-date!

Nieuwsbrief & Webinars

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al ons relevante nieuws. Met de nieuwste data van de Awaris-webinars. Ontvang kosteloos alle relevante informatie. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. Meer informatie kun je vinden in ons privacybeleid.